ruotsi elektrolind 

Tankgivare

Kontakta

Broschyrer

Tankgivare                

Tankgivare

För att mäta mängden diesel- eller hydraulikolja i fordonets tank krävs en pålitlig Bedia tankgivare.


Bedias tankgivare är konstruerade för att tåla vibrationer och stötar därför har de inga rörliga delar som kan gå sönder. Dessa delar är väldigt svåra att få bort från tanken och de utgör en stor fara för till exempel hydraulikpumpar och hydrauliksystem.


Bedia tankgivare säljs i två utföranden

ITS-60: Dieselolja

ITS-65: Hydraulik-, motorolja

Bedias tankgivare fungerar enligt kapasitiv mätmetod


Bedia Tankgivarna är utsustade med automatisk detektering av olika dieselkvaliteter, BIO-, VINTER- och SOMMARDIESEL. Tankgivarana utför automatiskt en kompensation mellan de olika dielsesorterna och på så vis mäter givaren alltid rätt.


Tankgivarens mätinstrument mäter vätskemängden i tanken och omvandlar den till en analog signal (Volt-, mA eller PWM) som kan användas till fordonets styrenhet eller mätinstrument.


Tankgivaren har förutom mätningsfunktion dessutom möjlighet till punktövervakning. Denna funktion kan användas t.ex. till att ge en extra signal då dieseloljan är mycket nära att ta slut (någon sorts alarm eller i extrema fall stänga av dieselmotorn)

Suomen Elektrolind Oy

Nämndemansvägen 3
02770 ESBO

Tel. +358 9 512 2344
Fax. +358 9 505 0110
elektrolind[a]elektrolind.fiSuomen Elektrolind Oy    -    Lautamiehentie 3, 02770 ESPOO    -     Puh. 09 512 2344    -    Fax. 09 505 0110
Tulosta tämä sivu
 SEO  Julkaisujärjestelmä SiteSystem Netello Systems Oy